Retouren/Garantie

Retouren/Garantie

RETOURNEREN

Voor je bestelling bij Soccerstyle.nl geldt een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij de bestelling online gedaan hebt.

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Wil je je bestelling retourneren? Dan is het volgende van belang:

 • Voeg altijd de retour bon bij het pakket.
 • Plak de retoursticker over het adreslabel om verwarring te voorkomen.
 • De originele verpakking mag niet worden gebruikt als verzenddoos, gebruik hiervoor de verzend zak !
 • Bewaar de traceercode, die je ontvangt op een PostNL Service Center, goed.

Je mag een artikel zonder opgaaf van reden retourneren. Echter, wij waarderen het wanneer je aangeeft op de retourbon waarom je een artikel retourneert.

Zo retourneer je een artikel
Bij je bestelling zit een retourbon en een voorgedrukt adreslabel. Geef op de retourbon aan welk artikel je wilt retourneren en stuur het artikel terug naarSoccerstyle.nl Je betaalt € 3,95 voor een retourzending en dit wordt afgetrokken van je retourbedrag.

Zendingen naar het buitenland
Uiteraard is het ook mogelijk om bestellingen te plaatsen die in het buitenland geleverd moeten worden. De retoursticker kunt u in dit geval voor het eventueel retourneren van artikelen niet gebruiken. Let er a.u.b. op dat een retourzending vanuit het buitenland geheel voor eigen rekening is.

Returning an article from a foreign country
Please keep in mind that returning an article to lSoccerstyle.nl will be at you own expense, if the order was shipped to a foreign country.

Retourvoorwaarden
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Soccerstyle.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourartikelen. Vraag daarom op het PostNL Service Center altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Je kunt artikelen retourneren:

 • binnen 14 werkdagen na de online bestelling.
 • wanneer het artikel compleet, nieuw (geen vlekken en/of slijtage), ongedragen en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de onbeschadigde originele verpakking en in elk geval deugdelijk verpakt met labels en (prijs)kaartjes nog aangehecht.
 • als de pakbon of een (kopie) van de factuur, of ander aankoopbewijs mee wordt gestuurd in de verpakking.
 • door gebruik te maken van het PostNL retourlabel dat je wordt aangeleverd bij de levering van de bestelling.

Wanneer aan bovenstaande punten niet is voldaan,  Soccerstyle.nl niet verplicht de retourzending te accepteren en kan het artikel aan je worden terug gegeven zonder recht op restitutie.

Er zijn artikelen die niet geretourneerd kunnen worden. Het gaat daarbij om:

 • Artikelen die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast.
 • Artikelen die duidelijk van persoonlijke aard zijn.
 • Artikelen die vanwege hygiëne niet geretourneerd kunnen worden en verzegeld zijn verstuurd en waarvan de verzegeling is verbroken.

Bedenktijd
Wanneer je de bestelling ontvangt, controleer dan direct of alle artikelen onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Is dit niet het geval, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

Bestel je op Soccerstyle.nl , dan heb je een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat jij, of een aangewezen derde, het artikel online gekocht heeft. Tijdens de bedenktijd dien je voorzichtig met de toegezonden artikelen om te gaan. In de bedenktermijn kun je beoordelen of je het/de artikel(en) wilt houden. Je mag het/de artikel(en) proberen/passen zoals je dat normaal gesproken ook in een winkel zou mogen. Zolang je niet besloten hebt het artikel daadwerkelijk te houden, mag je het niet gebruiken.

Wanneer je het artikel meer hebt gebruikt dan nodig is om het te beoordelen of wanneer je het artikel daadwerelijk hebt gebruikt en vervolgens binnen de bedenktijd retourneert, dan ben jij aansprakelijk voor de waardevermindering. De waardevermindering wordt vastgesteld door Soccerstyle.nl en zal worden verrekend met het terug te betalen aankoopbedrag.

Melden
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons schriftelijk op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

Geld terug
Wanneer je een artikel retourneert, wordt het betaalde volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, hiermee bedoelen we de verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk, binnen 5 werkdagen uitbetaald via de wijze waarop je ook hebt betaald.

Retour kosten
Alle kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor rekening van de klant. Dit bedrag wordt ingehouden op het factuurbedrag dat je terug krijgt voor het geretourneerde artikel.

 

Deze regeling laat alle rechten die je als klant hebt wegens non-conformiteit van artikelen onverlet.

GARANTIE

Soccerstyle.nl wil jou graag als tevreden klant.Toch kan het gebeuren dat een artikel een fabricagefout bevat.

Soccerstyle.nl geeft 3 maanden garantie op de door haar geleverde artikelen. De factuurdatum geldt als ingangsdatum.

Wat is een fabricagefout?
Dit is een mankement aan het product dat niet is ontstaan door:

-onjuist gebruik
-slijtage
-geen of slecht onderhoud.
– Het spelen op kunstgras met Firmground (FG) voetbalschoenen

Garantie Keepershandschoenen:
– Soccerstyle.nl  geeft garantie op stiknaad problemen die zich binnen redelijke termijn voordoen.
– Op de foam van de handschoen zit geen garantie. TIP trek keeper handschoenen altijd onder je oksels uit, dit is beter voor het foam !

Mochten er toch vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via ons contact formulier

Of stuur een e/mail naar info@soccerstyle.nl
Of neem telefonisch contact met ons op via 075 8200 375

Welkom

Onze webshop zit momenteel even in een test omgeving.

Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om te bestellen…